BEDRIJVEN

CONTACT VOOR BEDRIJVEN

Snel zakelijk telefonisch contact (minimaal 5 cadeaus)?

Vul onderstaand formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug. Of we mailen u als u dat liever heeft. Als consument kijk je hier.

CONSUMENTEN

VRAGEN & ANTWOORDEN

Heb je een pensioen cadeau besteld of wil je dit gaan doen en heb je een vraag? Bekijk dan onze uitvoerige Klantenservice pagina. Daar krijg je gegarandeerd het snelste een antwoord.

BEDRIJVEN

CONTACTFORMULIER

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Heeft u bijzondere wensen?

Bestel uw pensioen cadeau eenvoudig op onze website en we maken het in orde. Wanneer u op jaarbasis voor meerdere medewerkers (minimaal 5) een pensioen cadeau wenst te bestellen, dan helpen we u graag met  eventuele aanvullende wensen. We denken graag met u mee.

Kan ik een factuur ontvangen?

Uiteraard! Alle zakelijke aanvragen gaan vanzelfsprekend op factuur maar ook voor website bestellingen kunt u die ontvangen. Stuur ons een bericht in het contactformulier en vermeld uw bestelnummer, dan sturen we u spoedig de factuur. Facturen worden altijd aangemaakt maar niet standaard meegestuurd.

Meer gepersonaliseerde cadeaus mogelijk?

Uiteraard! U wilt wellicht uw logo of andere bedrijfsuitingen ergens terugzien. We denken graag met u mee als u 5 of meer cadeaus wenst te bestellen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Direct naar medewerkers zenden mogelijk?

Zeker! Als u ons een tekst geeft voor op de kaart, dan zorgen wij ervoor dat uw pensioen cadeau bij uw (voormalig) medewerker aankomt. U kunt hiervoor gebruik maken van de webshop. Een kaart voegt u dan toe in de Winkelmand en bij het afrekenen geeft u als verzendadres het adres op van uw medewerker. Voor 5 of meer bestellingen kunt u contact opnemen.

Op rekening bestellen mogelijk?

Voor grote aantallen is bestellen op rekening mogelijk. Neem gerust contact op en we maken het in orde.

Kan ik ook zendingen inplannen?

Dit is alleen mogelijk bij 5 of meer bestellingen. Wanneer u een overzicht hebt (bv een Excel bestand) met namen, adressen en per medewerker een datum van pensioen, dan kunnen wij een pensioen cadeau op het juiste moment verzenden. U heeft er dan geen omkijken naar.

Gaat het om één bestelling? Dan kunt u na ontvangst van de track & trace via de app PostNL in veel gevallen de dag en zelfs het afleveradres nog wijzigen.

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik die stellen?

Voor zakelijke aanvragen (minimaal 5 pensioen cadeaus) kunt u ons telefoonnummer bellen of een bericht sturen via het contactformulier. We bellen of mailen u zeer spoedig terug.

PENSIOENCADEAU.NL

Amsterdamseweg 34A
6712 GJ Ede
Nederland

Onderdeel van REiSREPORT B.V.
KvK-nummer: 30270927
Btw-nummer: NL 821321.468.B01