Pensioen cadeau
EEN KLEIN TEAM MET VEEL TALENTEN

Marlou & Godfried

Marlou doet alle vormgeving, Godfried onderhoudt de website maar verder doen we alles samen.聽

Elk boek is een behoorlijk project waar we tot wel een jaar lang mee bezig zijn. En pas als alles klaar is, weten we of alle tijd en energie die we erin hebben gestoken de moeite waard was. Gelukkig kunnen we het goed vinden met elkaar 馃檪

Maar een goed boek is niet het enige wat een pensioen cadeau een succes maakt. Of je nu een cadeau zoekt voor je collega, je partner, je buurvrouw, je ouders of wie ook maar... We helpen je graag je cadeau n贸g persoonlijker te maken met een mooie kaart en door er een leuk pakket van te maken.

Vanzelfsprekend doen we ons best je cadeau in een topconditie bij je te krijgen. Met stevige verzendverpakking versturen we je bestelling met de pakketdienst van PostNL voor een snelle en optimale bezorging.

GOED OM TE WETEN

Een gegarandeerd leuk pensioen cadeau.

Waarom worden onze pensioen cadeaus zo goed gewaardeerd?

Dicht bij huis

Duizenden leuke tips

Onze boeken bevatten duizenden leuke tips dicht bij huis. Voor een dag, weekend of langer er tussenuit. De ontvanger zal zich niet vervelen!

Maak het n贸g mooier

Extra persoonlijk

Je ontvangt altijd een mooie kaart om zelf een persoonlijke tekst op te schrijven. Of geef ons je tekst en stuur het direct naar de ontvanger.

Altijd met track & trace

Gratis & snelle bezorging

Je bestelling wordt ingepakt in extra een stevige verzendverpakking en bezorgd met de pakketdienst van PostNL voor een snelle levering.

DUZENDEN TIPS, DICHT BIJ HUIS

Bijzondere cadeaus, voor een mooi pensioen.

Volgende dag in huis

Hoe kunnen jullie zo snel leveren?

Als je op werkdagen v贸贸r 23:00 besteld dan wordt je pensioen cadeau de volgende dag bezorgd. Dit lukt ons omdat alle bestellingen elke avond actief het sorteercentrum van PostNL worden binnengereden. Bovendien gaat je order met de pakketdienst mee van PostNL. De track & trace krijg je zodra je bestelling is ingepakt.

pensioen cadeau