Pensioen cadeau voor collega

De top 10 mooiste pensioencadeaus

Gaat een collega met pensioen? Geef hem of haar een origineel maar bovenal een waardevol pensioen cadeau. De mooiste pensioencadeaus zijn blijvend, bruikbaar en persoonlijk. Na soms wel tientallen jaren van dienstverband mag je je collega natuurlijk ook wel iets moois geven. Je kunt het cadeau aanschaffen als bedrijf of als team collega’s. Een zorgvuldig gekozen pensioencadeau toont je dankbaarheid en is hopelijk een blijvende herinnering voor de gepensioneerde aan de organisatie en natuurlijk het team van voormalige collega’s. In dit artikel behandelen we de top 10 meest bijzonder pensioen cadeaus voor collega’s.

Pensioen cadeau voor collega

Gaat een collega met pensioen? Geef hem of haar een origineel maar bovenal een waardevol pensioen cadeau. De mooiste pensioencadeaus zijn blijvend, bruikbaar en persoonlijk. Na soms wel tientallen jaren van dienstverband mag je je collega natuurlijk ook wel iets moois geven. Op deze pagina tonen we je de ultieme lijst met cadeautips voor een collega die met pensioen gaat.

De 5 mooiste pensioen cadeaus voor collega

1. Het ultieme pensioen cadeau pakket voor collega’s

Het ultieme pensioencadeau is een cadeau waarmee je je (voormalig) collega vooral heel veel ideeën geeft om tijdens het pensioen een mooie tijd te beleven. Met meerdere fiets- en reisgidsen van Nederland en regio's net over de grens in Duitsland en België, nodigt dit pensioencadeau je collega uit om de eigen omgeving en de directe buurlanden te verkennen. Korte of langere uitstapjes gewoon vanuit huis of met korte overnachtingen elders, zonder ver te hoeven reizen. In het werkleven was er vaak geen tijd voor, maar voor gepensioneerden juist wel!

Dit cadeaupakket is tegelijkertijd een blijk van waardering voor de jarenlange inzet van je collega. Je stimuleert hem of haar ook aan om actief te blijven op de fiets of met de benenwagen en dat draagt sowieso bij aan een gelukkiger en gezonder pensioen. Dit pensioen cadeau is de perfecte balans tussen ontspanning en avontuur, waardoor je collega nieuwe herinneringen kan maken en tegelijkertijd kan genieten van de vrijheid die het pensioen te bieden heeft.

Gratis verzending
Op werkdagen vóór 23:00 besteld, de volgende dag in huis.

2. Pensioen cadeau voor collega met camper

Is je (voormalige) collega van plan om een camper of caravan te kopen of heeft hij/zij dit al gedaan? Dan is dit pensioen cadeau een uitstekende keus. Met meerdere reisgidsen van Nederland en een prijswinnend boek over regio's net over de grens, open je de deur naar onontdekte plekken en talloze hoogtepunten dicht bij huis. Het sluit naadloos aan op de persoonlijke interesses van je collega die als reislustige gepensioneerde door het leven gaat.

Dit pensioencadeau biedt je collega eindeloos veel inspiratie en alle nodige informatie om honderden bijzondere plekken te ontdekken, zonder ver te hoeven reizen. Goed voor vele tientallen geslaagde korte en lange tripjes. Bij alle boeken zit bovendien een handige gratis app voor mobiel om het reizen nóg makkelijker te maken. Een zeer gewaardeerd pensioencadeau.

Gratis verzending
Op werkdagen vóór 23:00 besteld, de volgende dag in huis.

3. Pensioen cadeau voor collega met toerfiets of e-bike

Dit pensioencadeau bevat meerdere reisgidsen van Nederland, een fietsgids met 100 e-bike routes, en een boek over vogels. Een waardevol cadeau voor een collega die van natuur houdt en graag actief blijft. Een pensioen cadeau dat je collega aanmoedigt om Nederland te herontdekken op een e-bike maar net zo goed te voet. In de reisgidsen komen namelijk ook talloze mooie wandelingen aan bod. Je (voormalige) collega gaat prachtige tochten maken langs pittoreske dorpen, historische steden en door adembenemende natuurgebieden. Perfect voor een gepensioneerde collega die klaar is om meer vrije tijd buiten door te brengen.

Daarnaast biedt het boek over vogels een kans voor je collega om zich te verdiepen in de fascinerende wereld van vogelobservatie, een rustgevende hobby die perfect te combineren is met de fietsroutes. Met dit cadeau geef je dan ook inspiratie, plezier en beweging. Tegelijkertijd heeft dit cadeau ook educatieve waarde want je gepensioneerde collega kan zich blijven ontwikkelen en nieuwe interesses en passies naar boven laten komen.

Gratis verzending
Op werkdagen vóór 23:00 besteld, de volgende dag in huis.

4. Pensioen cadeau voor een actieve collega

Een pensioen cadeaupakket met een fietsgids met de mooiste fietsroutes in Nederland, een vergelijkbare gids met de mooiste fietsroutes in België en enkele leuke extra's… Leuk om te geven aan een collega die van fietsen houdt natuurlijk! Of iemand die dit juist van plan is te gaan worden als kersverse gepensioneerde. Dit pensioencadeau nodigt je collega uit om alle hoogtepunten van de Lage Landen op de fiets te ontdekken. Het bundelt niet alleen de beste fietsroutes van beide landen, maar houdt je collega ook nog actief en gezond, een belangrijk aspect van een gelukkig pensioen.

Je geeft je collega veel plezier in het buitenleven met een mooie mix van avontuur en ontspanning. Handige routekaartjes maken het fietsen extra makkelijk en zorgen voor een mooi compleet pakket. Je voormalige collega wordt een fitte fietsende gepensioneerde!

Gratis verzending
Op werkdagen vóór 23:00 besteld, de volgende dag in huis.

5. Pensioen cadeau voor collega die van natuur houdt

Een cadeaupakket bestaande uit drie reisgidsen over Nederland en een boek over vogels is zonder twijfel het allermooiste pensioen cadeau voor een collega die geïnteresseerd is in natuur en ontdekkingen in eigen land. Dit pensioencadeau nodigt je collega uit om de hoogtepunten van Nederland te verkennen. Elk van de drie boeken heeft een eigen thema en de behandelde plekken overlappen elkaar niet. Deze thema’s zijn rust & ruimte, historische stadjes en mooiste natuur van Nederland. Met fiets- & wandelroutes en een handige app voor mobiel.

Het prachtige hardcover boek over vogelen, neemt de nieuwe gepensioneerde mee naar de vogelwereld. Het boek is specifiek geschreven om te helpen beginnen met vogelen. Een nieuwe hobby wordt geboren! Lekker in de buitenlucht, overal te doen, gezond en leuk in combinatie met de andere boeken. Door dit pensioencadeau te geven, laat je je collega niet alleen Nederland ontdekken maar ook op een leuke en leerzame manier beginnen aan een nieuw hoofdstuk in het leven.

Gratis verzending
Op werkdagen vóór 23:00 besteld, de volgende dag in huis.

6. Meer pensioen cadeau ideeën

Bier & fietsen

Het perfecte pensioen cadeau voor iedereen die van bier en fietsen houdt. Fiets langs bierbrouwerijen, proeflokalen en tal van andere mooie plekken. Met foto’s, kaarten, bezienswaardigheden, horeca, gpx en meer.

Gezelligheid

Het perfecte pensioen cadeau voor iedereen die van gezelligheid houdt. Fiets langs theetuinen, mooie natuur en tal van andere bijzondere plekken. Met foto’s, kaarten, bezienswaardigheden en meer.

Met de e-bike

Het nummer 1 e-bike fietsboek van Nederland samen in een pensioen cadeau pakket boordevol handige en leuke extra’s. Maar liefst 100 routes met foto’s, oplaadpunten, kaarten, bezienswaardigheden, horeca, gpx en meer.